Helyzetfelmérés
A testreszabás érdekében mélyebben megismerjük a szervezet aktuális témáit/ügyeit (hot issues), felmérjük az egyéni/szervezeti fejlesztési igényeket, és ezek alapján pontosítjuk a tervezett programok tartalmát és hangsúlyait.
interjú
Mikor javasoljuk
Ha elég idő áll rendelkezésre, és fontos a személyes vélemények-benyomások megismerése.
Mi történik
A céloktól és a helyzettől függően, a megrendelővel vagy a résztvevők egy körével találkozunk személyesen vagy beszélünk telefonon.
Az interjú témái lehetnek: a szervezet/csoport aktuális problémái, kapcsolatok és együttműködés, egyéni képzési-fejlesztési igények.
Eredménye
Az itt elhangzó személyes vélemények, nézőpontok fontos inputot jelentenek a későbbi programhoz. Az első kapcsolatfelvétel és bevonás segíti a későbbi együttműködést.
kérdőív
Mikor javasoljuk
Ha nagy a célcsoport létszáma, de viszonylag kevés idő áll rendelkezésre - ugyanakkor fontos, hogy előzetes képet kapjunk a képzési-fejlesztési igényekről, az egyéni véleményekről.
Mi történik
A résztvevők egy rövid, a megadott témával kapcsolatos kérdéssorra válaszolnak írásban. A válaszadás anonim módon történik, a megrendelő a válaszok összefoglalóját ismeri meg.
Eredménye
Az összesített válaszok alapján testreszabjuk és pontosítjuk a fejlesztési programot.
A Creanova Kft. a Flow Csoport tagja
cím:
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5.
tel.:
1 / 221 6464
fax:
1 / 343 0003
web:
www.flowcsoport.hu
Intézményi akkreditációs lajstromszám: AL-1982
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00022-2008